Ladies Day met Leontien van Moorsel

SURHUISTERVEEN - Op zondag 15 juli organiseert het Wielercomité Surhuisterveen een Ladies Day.

's Morgens starten de deelnemers om 10.00 uur met een aantal workshops op het Torenplein (onder andere Leontien van Moorsel) en een fietsclinic op de ijsbaan. Daarna vertrekken ze rond 12.00 uur gezamenlijk op de fiets naar Paviljoen De Leijen waar een sportieve lunch klaarstaat. 's Middags is het tijd voor een fietstocht door de regio van ongeveer vijf kilometer.

De deelnamekosten inclusief lunch bedragen € 17,50. Er zijn beperkt kaarten beschikbaar. Schrijf je daarom nu alvast in, dan ben je verzekerd van deelname. Zie voor informatie en inschrijving www.wielrennensurhuisterveen.nl.

Elfwegentocht

Op zaterdag 14 juli fietsen deelnemers in het kader van de Elfwegentocht, van Surhuisterveen naar Leeuwarden, over de Wâldwei (N31). Met in totaal 2018 fietsers, verdeeld over vier groepen van ongeveer 500 fietsers, fietsen ze van Surhuisterveen richting Garyp en zullen daar gezamenlijk de Wâldwei oprijden richting Leeuwarden. Wil je meedoen? Inschrijven kan à € 12,50 via www.vanplan.nl of via bovenstaande website. Ook bedrijventeams kunnen meedoen. Zie ook hier de website van het wielercomité.