Eigenaar van Hoekstra Doe Het Zelf Berend Wiersma bij de 
vernieuwde sleutelafdeling.
Eigenaar van Hoekstra Doe Het Zelf Berend Wiersma bij de vernieuwde sleutelafdeling. Foto: Actief Media

Hoekstra Doe Het Zelf staat bekend
om uitgebreide sleutelafdeling

HURDEGARYP - Bij de uitgebreide sleutelafdeling van Hoekstra Doe Het Zelf in Hurdegaryp kan zo goed als elke sleutel worden bijgemaakt. De afdeling werd onlangs geheel vernieuwd en uitgebreid.

Steeds meer mensen weten de zaak te vinden als ze een extra sleutel nodig hebben. Alle soorten sleutels kunnen worden bijgemaakt: autosleutels met of zonder centrale deurvergrendeling, huissleutels, fietssleutels en meer.

Lastige sleutels

Eigenaar Berend Wiersma is blij met de vernieuwde afdeling: "Onze klanten komen overal vandaan voor het laten bijmaken van lastige sleutels. Mochten wij onverhoopt het juiste profiel niet hebben, dan kan ik dat bestellen zodat de sleutel toch kan worden gemaakt."

Uitgebreid assortiment

Hoekstra Doe Het Zelf heeft naast sleutels nog veel meer artikelen. "We hebben alles op doe-het-zelf-gebied, bouwmaterialen, verf, gereedschap, ijzerwaren, pvc, elektro en hobby-artikelen. In onze eigen houtzagerij zagen we alles gratis op maat. Bij ons hoeft de klant dan ook geen hele platen af te nemen, maar betaalt hij alleen voor dat wat hij nodig heeft. Ook als dat bijvoorbeeld slechts één schroefje is."

De verrassend grote en overzichtelijke winkel is te vinden aan de Burgemeester Drijberweg 3 in Hurdegaryp. Kom eens langs en laat je verrassen door het ruime assortiment of bel 0511-472665 voor meer informatie.