Uitvoering SV Damwoude

DAMWALD - Zaterdag 30 juni organiseert SV Damwoude hun tweejaarlijkse uitvoering.

Freerunners stunten over een parcours, turnsters tonen hun lenigheid en acrogymnasten presenteren hun kracht en balans op het thema 'Music was my first love'. Iedereen is uitgenodigd in sporthal 'De Boppeslach' in Damwâld op 30 juni om 19.30 uur. Entree is 3 euro per persoon inclusief één consumptie en kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.

Pingo-toernooi

TWIJZELERHEIDE - Op zaterdag 30 juni wordt voor de zesde keer het Pingo 7x7 voetbaltoernooi gehouden bij voetbalvereniging VVT in Twijzelerheide.

Twintig teams, waaronder zes dames, strijden weer om de 'Harm Weistra-bokaal'. De afgelopen drie jaar was bij de prestatieteams 't Hokje uit Twijzelerheide e.o. de sterkste. Het jaarlijks terugkerend evenement is inmiddels een begrip in de regio. Ook dit jaar is iedereen weer welkom op sportpark De Heide, de toegang is gratis en ook voor de jeugd is er genoeg te doen. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur 's morgens en de dag wordt 's avonds rond 19.00 uur afgesloten met live-artiest Johnny de Vries. Ook is er deze dag weer een verloting waarvan de opbrengst voor een deel naar een goed doel gaat.