Lichtroute Buitenpost

BUITENPOST - Ook dit jaar wordt er tijdens de feestweek in Buitenpost een lichtroute van versierde straten en tuinen georganiseerd. Vele straten zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Er zijn per categorie drie prijzen te winnen. Ook dit jaar worden de prijzen beschikbaar gesteld door @Work personeelsdiensten uit Drachten. Is uw straat/tuin nog niet opgegeven voor de lichtroute? Doe dit dan voor 16 juli via lichtroutebuitenpost@hotmail.com en geef daarbij het volgende door: straatnaam, thema, contactpersoon (mailadres), versierde tuin (huisnummer). Voor straten wordt een eerste prijs van 150 euro, een tweede prijs van 100 en een derde prijs van 50 euro beschikbaar gesteld. Voor particuliere tuinen is dit een eerste prijs van 75 euro, een tweede prijs van 50 euro en een derde prijs van 25 euro.

Vrijdag 27 juli wordt er door Veenstra Reizen een rondrit aangeboden. Senioren en mensen die niet in staat zijn om fietsend de route te volgen worden hiervoor uitgenodigd. Wilt u mee met deze gezellige rondrit? Geef u dan op bij Haersmahiem. Woont u in Boelenstate, Molenhof of Bouwhof dan kunt u zich daar opgeven door middel van een inschrijfformulier. Jullie kunnen de bus verwachten tussen 21.30 en 23.00 uur. Maak er een feestje van op vrijdag 27 juli.