Boeken- en rommelmarkt

DOKKUM - Zaterdag 30 juni is er van 9.00 tot 16.00 uur een boeken- en rommelmarkt op het plein van de Uniebaptisten Gemeente, gebouw 'De Ontmoeting', aan de Stationsweg 45a in Dokkum.

De volgende genres zijn te koop: romans, thrillers, detectives, Friese boeken, streekromans, informatieve boeken (vele onderwerpen), grootletterboeken, literatuur, kinderboeken, strips, peuter- en kleuterboeken en prentenboeken. Verder is er van alles te doen zoals een rommelmarkt en verkoop van Israëlproducten. Tevens zijn er koffie, thee, limonade, cake, broodjes hamburger en loempia's verkrijgbaar. Bij slecht weer is het binnen.

Wandelgids

BURGUM - In het Observeum museum en sterrenwacht Burgum is de nieuwe wandelgids 'Cultuurhistorisch Burgum wandelen langs plaatsen die geschiedenis hebben geschreven' van Sjaak Beek gepresenteerd. Er worden wandelingen van 5 en 10 kilometer beschreven. Het boekje beschrijft de plaatsen die geschiedenis hebben geschreven en is voorzien van foto's van Johan Veenstra uit Burgum. Verkrijgbaar bij het Observeum en boekhandel Burgum in de Schoolstraat.