De eerste editie van het Festival 'Voorbij de Grens' krijgt een vervolg.
De eerste editie van het Festival 'Voorbij de Grens' krijgt een vervolg. Foto: Ingezonden

Tweede editie Festival 'Voorbij de Grens'

STROOBOS - Na het succes van 2017 is zaterdag 30 juni de tweede editie van Muziek- en Theaterfestival 'Voorbij de Grens' op Landgoed De 4 Elementen in Stroobos.

In het teken van de verbinding tussen Groningen en Friesland kunnen bezoekers tussen 16.00 en 23.00 uur genieten van artiesten, een kleine lokale markt, acts, workshops en meer. Het festival is vrij toegankelijk. Er is een grote variƫteit aan artiesten. De Groningse helden Gert Sennema en Westkantstad zijn voor velen een begrip. De vijfmansformatie stond onlangs nog op het Bevrijdingsfestival in Groningen, met pakkende blues- en rocktunes. De van Friese bodem afkomstige Jankobus Seunnenga (voor de 'oudere jongere' ook bekend van de populaire Friese band Pigmeat) presenteert een compleet ander genre.

Naast muziek kunnen bezoekers van Festival 'Voorbij de Grens' meedoen aan creatieve workshops, - zoals een schilderworkshop van kunstenaar Annet Pool - of struinen over de lokale, artistieke markt op het festivalterrein. Tijdens Festival 'Voorbij de Grens' kunnen gasten verblijven op Camping- en Passantenhaven De 4 Elementen. Van tevoren reserveren is noodzakelijk. Het festival wordt georganiseerd door De 4 Elementen, een woon-, werk- en leervoorziening aan de Groningerstreek 34-35 met de nadruk op ontwikkeling. Kijk voor het hele programma op www.de4elementen.nl/festival.