Directeur Jelle Booi voor de vestiging in Drachten. Bekijk het filmpje en krijg een indruk van de voordelen van waterontharders.
Directeur Jelle Booi voor de vestiging in Drachten. Bekijk het filmpje en krijg een indruk van de voordelen van waterontharders. Foto: Actief Media

Kom naar de inloopdag van Mezutec

DRACHTEN - Om iedereen de kans te geven het twintigjarig jubileum van Mezutec Waterzuiveringssystemen B.V. mee te vieren, organiseert het bedrijf op zaterdag 30 juni een open dag in de Drachtster vestiging op industrieterrein De Haven. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om het assortiment waterontharders te ontdekken.

Tijdens deze dag staat het team van Mezutec klaar om te vertellen over de werking van de verschillende producten. Zo filteren de waterontharders kalk, magnesium en andere vervuilers uit het water. Dit heeft diverse voordelen: apparatuur gaat langer mee, er is minder schoonmaakwerk, de was blijft zachter en er is minder wasmiddel nodig. Daarnaast melden veel klanten dat het zachte water een positief effect heeft bij huidproblemen als eczeem of een droge huid. De waterontharders hebben weinig onderhoud nodig. Wie hier helemaal geen omkijken naar wil hebben kan een onderhoudscontract afsluiten, ook als de ontharder ergens anders is gekocht.

Wie tijdens de inloopdag van 30 juni zijn of haar gegevens achterlaat maakt kans op mooie prijzen, zoals een VVV-bon ter waarde van €75,-, een zomerpakket en kortingsvouchers. Als hoofdprijs wordt er zelfs een gratis waterontharder verloot.

Meer informatie? Neem gerust contact op via 0512-544101, info@mezutec.nl of kom langs aan Het Helmhout 34-13 in Drachten.
www.mezutec.nl