Oosterse & Westerse Geneeskunst

DRACHTSTERCOMPAGNIE - "Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst bestaat nu vijftien jaar in Nederland (plus drie jaar ervaring in een kliniek in Japan) en dat vieren wij met speciale acties:

Als eerste geven wij gratis een diagnose Japans/Chinese stijl en het daarbij behorende advies.

Als tweede actie kan men een warme moxa (moxibustion) behandeling om van stress af te komen boeken, tegen een gereduceerde prijs. Moxa zijn kruiden die door verhitting werken op rug, spijsvertering, pijnen, vermoeidheid enzovoort. Dit zonder poespas, gewoon even bijtanken.

Ik neem even tijd om stil te staan bij de afgelopen vijftien jaar in Nederland. In het kerkje in Drachtstercompagnie werd het steeds drukker en leuker. Ik werkte samen met collega's zoals fysio, haptonomie, en andere westerse geneeskundigen.

Dus zijn we weer begonnen met verder uitbreiden. Daar wordt momenteel hard aan gebouwd. Dit zal ook plaatsvinden in Smallingerland, maar dan in Rottevalle (dit is een groot project en zal nog even op zich laten wachten). Natuurlijk blijven we gewoon doorgaan om u te begeleiden met uw klachten en ziektes, en het beste te doen wat haalbaar is voor iedereen. Bel voor meer informatie: 0641758371."

Acupunctuur, moxibustion, tuina
Folgersterloane 74/76
9222 LK Drachtster Compagnie
www.acupunctuurpraktijk.info