Het vakkundige team van Vakgarage Bouma & Sepp in Burgum.
Het vakkundige team van Vakgarage Bouma & Sepp in Burgum. Foto: Actief Media

Vakgarage Bouma & Sepp: Gemoedelijke dorpsgarage biedt dealerkwaliteit

BURGUM - "Het lijkt soms net een stamtafel in een café", zegt Fedde Sikkema, eigenaar van Vakgarage Bouma & Sepp, wijzend naar de koffietafel in de showroom. Veel klanten kent hij al jaren. Dat zoveel mensen de garage weten te vinden is niet zonder reden. Ouderwetse service en jarenlange ervaring worden gecombineerd met kennis van de nieuwste systemen en het gebruik van originele onderdelen.

Afgelopen zaterdag redde Fedde een vakantie: "Het gezin stond op het punt om te vertrekken, toen waarschuwingslampjes begonnen te branden. Nadat wij de auto hadden uitgelezen bleek er een probleem te zijn met de bobine. Onze werkplaats is eigenlijk op zaterdag niet open, maar wij hebben snel een monteur opgetrommeld zodat het gezin vertrouwd op weg kon gaan."
Vakgarage Bouma & Sepp zorgt dat u altijd veilig onderweg bent. De monteurs hebben veel kennis en ervaring en gebruiken alleen originele kwaliteitsonderdelen. Dankzij grootschalige inkoop kunnen deze geleverd worden voor scherpe prijzen. Extra zekerheid levert Vakgarage Bouma & Sepp in de vorm van een certificaat voor hulp bij pech onderweg. Bij een grote beurt krijgt u deze gratis.

Naast onderhoud kunt u ook voor inkoop en verkoop bij het autobedrijf terecht. "Wij zijn gespecialiseerd in Opel en Chevrolet, maar onderhouden en leveren auto's van alle merken, nieuw en gebruikt", zegt Fedde. Naast een auto kopen kunt u ook leasen via Vakgarage Bouma & Sepp. "Private lease is de laatste tijd populair. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand - dit kan al vanaf 179 euro - rijdt u in een nieuwe auto."

www.vakgarageboumasepp.nl | Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 2 Burgum | 0511-462888