Eelke Scherjon Memorial in Burgum

BURGUM - De Ljeppersklup Burgum moest de traditionele eerste wedstrijd van het seizoen, de 'Eelke Scherjon Memorial', verplaatsen naar woensdag 20 juni, vanavond dus, om 19.00 uur.

Het zal voor het publiek en de deelnemers nog enigszins behelpen zijn omdat het terrein vanwege de droogte van de laatste tijd nog niet mooi groen is. De eerste trainingen op de nieuwe schansen bieden een uitstekend perspectief.
Daarnaast doet de Ljeppersklup Burgum een beroep op de gemeenschap in Burgum e.o. Zij is op zoek naar een aantal gastgezinnen. Van donderdagavond, 2 augustus tot en met dinsdagmorgen 8 augustus is de Ljeppersklup gastheer voor een groep freerunners uit Denemarken. Zij zijn dan, naast twintig andere deelnemende teams uit meerdere landen, in Friesland actief om hun sport te demonstreren. Dit evenement, onder de naam European Sports for All Games, vindt plaats in het kader van LF-2018. De gastgezinnen kunnen rekenen op een vergoeding en zijn uitgenodigd aanwezig te zijn bij spectaculaire evenementen, zoals de openingsceremonie rond de vlootschouw bij de start van de Sneekweek en de slotceremonie bij een groots sportfestival in Heerenveen. Als u gastgezin, -vrouw of -heer wilt zijn kunt u voor nadere informatie en afspraken contact opnemen met Jildau Westra. Telefoon: 0511-465630 of 06-41094491.