Repair Café

DRACHTEN - Het is vakantietijd, dus het laatste Repair Café Drachten is op dinsdag 26 juni in Wijkcentrum de Kouwe (Vogelweide 5) van 13.00 tot 15.30 uur.

Daarna is het Repair Cafe' Drachten gesloten in juli en augustus, men begint weer in september. U kunt er terecht voor uw kapot klein huishoudelijk materiaal, er zijn kundige vrijwilligers aanwezig. De naaister zit er voor uw klusjes, ook voor uw Senseo problemen is iemand aanwezig. De poppendokter en computer/It specialist zijn er niet.

Dweilorkesten
in Burgum

BURGUM - Zaterdag 30 juni is het gezellig vertoeven in Burgum. Dweilorkesten verlevendigen 's middags het Burgumer centrum. Ze zijn er van 13.30 tot 16.30 uur, verspreid door het centrum. Toegang en parkeren gratis.

Het programma wordt georganiseerd door de Burgumer Aktiviteiten Kommissie. Deelnemende dweilorkesten en kapellen zijn Harrekieten uit Surhuisterveen, Boljeiers uit Tijnje, Dinges uit Emmen en Oertetters uit Ureterp. U kunt ze vinden op het Bulthuisplein bij Café 't Roodhert, in de Schoolstraat bij kapsalon Peter en Binny en op De Markt bij Primera.