Brassband Bernlef

NOARDBURGUM - Op dinsdag 26 juni heeft brassband Bernlef Noardburgum een buitenconcert. Dit zal op twee locaties plaatsvinden in het dorp. De band start om 19.30 uur op de van Beijmastraat. Daarna wordt het programma vervolgd op het Marijkepaed en zal het tot ongeveer 21.00 uur doorgaan.

Daarnaast doet brassband Bernlef dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas-campagne. Het doel is het aanschaffen van nieuwe instrumenten. Men kan in de periode van 15 tot en met 30 juni stemmen, via de site Rabobank.nl. Als lid van Rabobank Drachten Friesland Oost kan men vijf keer stemmen, waarvan twee keer op Brasband Bernlef.

Quiz Westereen

DE WESTEREEN - Test je kennis tijdens de quiz die dinsdag 19 juni om 10.00 uur gehouden wordt in de Buurtkamer in Zwaagwesteinde. Deelname aan de quiz is gratis. De Buurtkamer is iedere dinsdagochtend te vinden vanaf 9.30 uur in het Badhûs aan de Sportloane 2B in de Westereen. Men kan vrij in- en uitlopen gedurende de ochtend. Wie wil kan voor slechts €2,50 per persoon blijven lunchen. Meer informatie of contact? Bel 06-24781330 of kijk op www.debuurtkamer.com.