De Oerknal is een experimenteel festival, het vervolg op Oerlol.
De Oerknal is een experimenteel festival, het vervolg op Oerlol. Foto: Ingezonden

De Harmonie bruist en knalt tijdens
Oerknal Festival

LEEWARDEN - Op zaterdag 16 juni vindt in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden de eerste editie van het Oerknal Festival plaats. Dit leuke en leerzame doe-festival is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun familie.

Oerknal is een experimenteer festival in de stijl van het populaire testprogramma 'Checkpoint'. Naast de spectaculaire Tech Interactive show in de grote zaal, vinden er in de foyer doorlopend leuke activiteiten en experimenten plaats. Festivalkaarten zijn te reserveren op harmonie.nl of aan de kassa.

Spektakel met Tech Interactive

Ricardo Blei, bekend als Abel Brand uit Spangas, presenteert deze superspannende, interactieve show vol ontploffingen en wegvliegende voorwerpen. Het kan zomaar gebeuren dat je op het podium gevraagd wordt en mee doet tijdens het spectaculaire Tech Interactive. Super leuk toch? Om ervoor te zorgen dat alles goed en veilig verloopt krijgen alle bezoekers een veiligheidsbril en gehoorbeschermers op.

Tijdens dit supercoole jeugdtheaterfestival wordt de foyer omgetoverd tot een knotsgek interactief festivalterrein waar tussen 14.00 en 17.00 uur doorlopend verschillende proefjes, experimenten en workshops plaatsvinden.

Het gehele festival duurt de hele middag en de voorstellingen van Tech Interactive vinden plaats om 14.30 uur en 16.00 uur in de Aegon zaal.
Kijk voor alle informatie op www.harmonie.nl.