1-tegen-1 korfbal

OUDEGA - Op zondag 17 juni vanaf 13.00 uur organiseert korfbalvereniging Quick '21 wederom het Noord-Nederlands kampioenschap 1-tegen-1 korfbal op het sportveld in Oudega.

Bij dit toernooi 'De Baas Fan De Wâlden' zullen de beste Noord-Nederlandse korfballers het in een spectaculair onderling duel tegen elkaar opnemen. De organisatie heeft het weer voor elkaar gekregen om een sterk gevarieerd deelnemersveld samen te stellen met spelers van diverse verenigingen. Er wordt begonnen met de toppers uit de omgeving in de regiopoule. Aansluitend nemen de beste Noord-Nederlandse korfballers het tegen elkaar op in de toppoule. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina https://www.facebook.com/DeBaasFanDeWalden.

Clinic waterpolo

BUITENPOST - Op zaterdag 16 juni organiseert Zwem- en Waterpolovereniging PWC, in de Kûpe in Buitenpost een jeugdwaterpoloclinic. Er wordt aandacht besteed aan speluitleg, zwemvaardigheid, balvaardigheid, passen en schieten met de bal. De clinic in zwembad de Kûpe in Buitenpost begint om 16.30 uur tot ongeveer 18.45 uur. Het wordt georganiseerd voor jeugd van 6 tot 13 jaar. Ouders en verzorgers zijn uitgenodigd. Enige vereiste is dat de deelnemer aan de clinic in het bezit is van zijn A-diploma. Voor opgave en informatie kan men mailen naar: jeugdwaterpolo@pwcbuitenpost.nl. Ook kun je op website www.pwcbuitenpost, informatie vinden over de vereniging.