De nieuwe collectie van Duette Shades is verkrijgbaar bij Jansma Wonen in Hurdegaryp.
De nieuwe collectie van Duette Shades is verkrijgbaar bij Jansma Wonen in Hurdegaryp. Foto: Ingezonden

Duette Shades bij Jansma Wonen

HURDEGARYP - Vanaf 1 juni is de vernieuwde collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raamdecoratie, verkrijgbaar bij Jansma Wonen.

De collectie is uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Daarnaast zijn andere nieuwe stijlvolle patronen en actuele kleuren toegevoegd. En tijdelijk ontvangt u exclusief bij Jansma Wonen 20% korting op deze nieuwe collectie! De collectie is elegant, energie-efficiënt en heeft een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Dit zorgt er tevens voor dat de warmte in de zomer wordt geweerd en in de winter vastgehouden wordt. De op maat gemaakte Duette Shades zijn tevens bij uitstek geschikt voor niet-doorsnee ramen.

De nieuwe, brede collectie Duette Shades is mede geïnspireerd op botanische en florale trends met nog meer oog voor mens en milieu. Met 440 doeken, zijn er eindeloze combinaties mogelijk wat deze collectie een ware eye-catcher maakt. Daarnaast bestaat de nieuwe doeksoort 'bamboe' uit 25 procent natuurlijke vezels, waardoor deze collectie onderscheidend en duurzaam is.

De stijlvolle en energie-efficiënte collectie is ook verkrijgbaar met Smartcord en de koordloze, kindvriendelijke bedieningssystemen LiteRise en Powerview Motorisation. Met PowerView Motorisation is de raambekleding automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen, op ieder moment van de dag via de smartphone of tablet. Doordat dit zelfs mogelijk is vanaf het vakantieadres, werkt dit innovatieve systeem preventief tegen inbraak.
Jansma Wonen | Fuormanderij 51A
Hurdegaryp | hallo@jansmawonen.nl
0511-477752 | www.jansmawonen.nl