Anne Krüger in de show The Harmony of Black and White.
Anne Krüger in de show The Harmony of Black and White. Foto: Ingezonden

Show Anne Krüger met dieren op Paardendagen

DRIEZUM/WALTERSWALD - Paarden, honden, geiten en eenden; het lijken dieren die je tegenkomt tijdens een gezellige middag op de kinderboerderij. Maar Anne Krüger bewijst al enkele jaren dat zij met deze dieren een fantastische show kan geven. Dit jaar is ze met haar veestapel maar liefst twee keer te zien op de Boerendag zaterdag 28 juli tijdens de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld.

Anne Krüger en haar 16-jarige dochter Carla van dierenschool Degenerhof uit Duitsland laten het publiek versteld staan tijdens de Paardenkrachtenshow. In de show tonen ze, The Harmony of Black & White, de spectaculaire samenwerking tussen mens en dier. Entertainment van het hoogste niveau, waar de bezoekers volop van kunnen genieten. Anne Krüger is een bekende naam in de wereld van schapen drijven. Als vijfvoudig Duits kampioene kan zij haar border collies met haar ogen sturen. De combinatie met haar paard, geiten en eenden maakt het voor jong en oud een absolute aanrader om de show te bezoeken tijdens de Boerendag.

Naast Anne Krüger staan er volop spectaculaire acts en evenementen op het programma. Kijk voor meer informatie op www.paardendagen.nl. De stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld organiseert dit jaar de negenentwintigste editie van de Paardendagen op 26, 27 en 28 juli. Op vrijdag 27 juli vindt het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon plaats, gevolgd door de Boerendag op zaterdag. Dit evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers en ondersteund door vele sponsoren.