Expositie Agnes Grishkov

HURDEGARYP - tot en met 5 september exposeert Agnes Grishkov in de bibliotheek te Hurdegaryp. Deze expositie kwam tot stand in samenwerking met het Leeuwarder kunstbureau Art Connection.

Na jaren van workshops in Frankrijk, reizen door Europa en inspiratie ideeën van Pascal Magis, begon Agnes steeds meer de abstracte felle kleurrijke richting op te gaan. "Ik ben pas redelijk tevreden als mijn werk kleurrijk, een juiste compositie en veel diepte en stijl heeft. Spanning en toch harmonie zijn voor mij sleutelwoorden." Openingstijden: maandag 10.00 tot 12.00 en 15.00 tot 18.00 uur, woensdag 15.00 tot 20.00 uur en vrijdag 15.00 tot 20.00 uur.

Koorconcert

URETERP - Marcel & Lydia Zimmer treden op vrijdag 22 juni om 19.00 uur op met kinderkoor 'All 2gether' in GKV 'De Levensbron' Ureterp aan De Feart 85 in Ureterp. Marcel en Lydia Zimmer zijn een Nederlands echtpaar dat christelijke liederen schrijft en concerten verzorgt voor kinderen, jongeren en volwassenen.'. 'All 2gether' is een christelijk kinderkoor. Kaarten kosten 3 euro en zijn te bestellen via www.zingenindekerk.nl.