Quipday met quilts

DAMWALD - Voor de zesde keer organiseren de Quiltkoffer en quiltgroep Stekje Los de Quipday op 16 juni. De Quipday is een Quilt in Public day. Op 16 juni zullen wereldwijd quiltsters hun hobby (passie) laten zien op een publieke plaats, het overdekte winkelcentrum van Damwâld.

Maar wat is een Quipday zonder quiltsters? De organisatie wil quilters uitnodigen om de Quipday op de kaart te zetten. Er wordt €3,00 entree gevraagd. Daarvoor ontvangt men koffie, thee, soep en een goodiebag. De Quipday start om half elf en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De opbrengst van de entree gaat naar Make A Wish, een stichting die wensen vervult van ernstig zieke kinderen in de leeftijd van drie tot en met achttien jaar. Meer geven mag ook. De Quiltkoffer uit Dokkum en Qwille uit Langelille zijn aanwezig met hun winkeltjes.
Aanmelden kan via info@quiltkoffer.nl of in de Quiltkoffer, Vlasstraat 9 in Dokkum.

Brocantemarkt

HARKEMA - Van 12 tot en met 15 juni is bij De Spitkeet in Harkema een brocantemarkt van 10.00 tot 17.00 uur. Er worden leuke spullen uit grootmoeders tijd verkocht. De verkoop vindt plaats in de grote tent naast de ontvangstruimte het 'Skieppehok'. De entree is gratis.