Kids4Fun Event

DRACHTEN - Het is alweer de derde keer dat de winkeliers van het Raadhuisplein en De Marke het Kids 4Fun Event organiseren. Ook dit jaar hopen de winkeliers weer veel vrolijke kindergezichtjes te zien tijdens deze speelmiddag, met het thema 'Voertuigen'.

Op woensdag 13 juni, van 13.00 tot 17.00 uur, worden er op de parkeerplaats tegenover De Graancirkel verschillende activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd georganiseerd. Er kan ook deze keer weer gratis aan alle activiteiten deelgenomen worden. Er komt deze middag een stoere limousine op het event te staan, waar een ieder in mag kijken en gaan zitten. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen, met toestemming van een ouder/verzorger, deelnemen aan een unieke actie. Door het invullen van een kaartje maakt elk kind kans op een compleet verzorgd kinderfeestje. De winnaar wordt tezamen met zijn vriendjes en vriendinnetjes door de limousine van huis opgehaald en naar de feestlocatie gebracht.

Naast dit event staan er nog meer leuke activiteiten op het programma. Tot aan de zomervakantie is dat de volgende activiteit: 7 juli van 10.00 tot 17.00 uur: Terug naar Vroeger.
Voor meer informatie over dit en andere events: kijk op www.facebook.com/raadhuispleincentrumdrachten.