Bezoek voor gezondheid en gemak de
activiteiten- en informatiemarkt van pluZ

DOKKUM - Senioren en mantelzorgers kunnen 14 juni in Dokkum op een leuke manier kennismaken met pluZ.

PluZ is het servicepakket van de KwadrantGroep waar ook zorgorganisatie Elkander onder valt. Het servicepakket biedt een groot aanbod aan diensten en producten op het gebied van wonen, gemak, gezondheid en ontspanning.

Op donderdag 14 juni tussen 10.00 en 14.00 uur is er een activiteiten- en informatiemarkt bij Dongeraheem, aan de Dongeradyk 67 in Dokkum.

Bezoekers kunnen deelnemen aan gratis activiteiten, zoals een schoonheidsbehandeling, oogtest of bloeddrukmeting. Ook is er informatie over zorg en welzijn, een digitaal café, een gratis lunch en kan men een eigen smoothie fietsen.

Meer info op www.pluzzzorg.nl.
Activiteiten- en informatiemarkt Gezondheid en Gemak | Donderdag 14 juni tussen 10.00 en 14.00 uur | Dongeraheem, Dongeradyk 67 in Dokkum

Ladies Event B'post

BUITENPOST - Raderwerk kringloopwinkel Buitenpost aan de Marconistraat 2 in Buitenpost pakt op 9 juni uit met een gratis 'Ladies Event', speciaal voor vrouwen met een 'smalle beurs'.

Daarnaast zijn ook alle vrouwen met een 'volle beurs' welkom, evenals mannen en alle andere belangstellenden. Speciale aanbieding voor deelnemers met een smalle beurs: er wordt een bonnenboekje ter waarde van vijf euro aangeboden door WerkPro. Dit bedrag is vrij te besteden. Koop kleding uit de winkel met vijftig procent korting en ontvang bij vertrek een 'Goodie bag'. Er zijn activiteiten en workshops van 10.30 tot 15.00 uur. Opgeven: t.koster@werkpro.nl. Vragen: s.dillema@werkpro.nl. Voor belangstellenden zijn de bonnenboekjes te koop voor 10 euro.