ONT laat winst uit handen glippen

OPEINDE - Een met goed voetbal verkregen 3-2 voorsprong was voor ONT niet genoeg om te winnen van De Griffioen: resulterende in een 3- 5 nederlaag.

ONT begon voortvarend. Er kwamen kansen, maar het duurde tot de twintigste minuut voor ONT scoorde. Door een strafschop kwam De Griffioen weer op gelijke hoogte. Na rust werd het een doelpuntenfestijn. Tot de 3-2 voorsprong speelde ONT een behoorlijke partij. Daarna raakte ONT trainer Uilke Damstra aan het wisselen en verdween de homogeniteit uit het team. De Griffioen profiteerde daarvan door drie keer te scoren: 3-5. ONT speelt nu nacompetitie voor handhaving in de tweede klasse. Die start voor ONT zaterdag. De tegenstander is de laagst geklasseerde periodekampioen uit de derde klasse B, Zwaagwesteinde. ONT speelt thuis om 14.00 uur.