Harkemase Boys

HARKEMA - Harkemase Boys heeft in Joep Jansman een nieuwe verdediger aangetrokken. Jansman, momenteel nog spelend voor Jong PEC Zwolle, is de vijfde aanwinst van de Harkiten voor komend seizoen.

Hij kan op meerdere posities in de achterste linie uit de voeten. "Mijn beste posities zijn centrale verdediger en rechtsback", legt Jansman uit, die uitkijkt naar volgend seizoen. "Ik heb al zin in de voorbereiding en om daarna voor deze mooie club te voetballen." De twintigjarige Joop Jansman is de vijfde versterking voor de selectie van Harkemase Boys. Harkemase Boys-speler Kellian van der Kaap speelt volgend seizoen voor FC Groningen. De 19-jarige verdediger tekent een contract voor een jaar bij de eredivisionist.

Finale Eastermar

EASTERMAR - De JO17-1 van VV Eastermar bereikte de Noordelijke bekerfinale. De strijd om de Noordelijke KNVB Beker is op zaterdag 2 juni om 13.30 uur in Joure op Sportpark De Hege Simmerdyk, Hoge Zomerdijk 5. Tegenstander is de JO17-2 van SJO JVZ (een team uit Zuidwolde in Drenthe). Het is voor het eerst in de geschiedenis van VV Eastermar dat een jeugdteam in de Noordelijke bekerfinale staat. Het is geen verrassing dat juist de JO17 het zover heeft geschopt. Deze jongens spelen al heel wat jaren samen en hebben al een flink aantal kampioenstitels op hun naam staan. Het team is dit seizoen aangevuld met vijf jeugdspelers van VV Suameer.