De Admiraliteitssjongers hebben plaats voor nieuwe zangers.
De Admiraliteitssjongers hebben plaats voor nieuwe zangers. Foto: Ingezonden

Admiraliteitssjongers zoeken zangers

DOKKUM - Altijd al zin gehad om in een gezellige hechte vriendengroep samen te zingen? Shantykoor 'De Admiraliteitssjongers' Dokkum heeft plaats voor nieuwe aanwas. Wij zoeken mannen die open staan voor respect en saamhorigheid. Daarbij is affiniteit met shanty- en zeemansliederen een pré.

Shantykoor 'De Admiraliteitssjongers' Dokkum is een fijne groep mannen (bij de muzikanten hebben we zelfs vier vrouwelijke leden) die respect voor elkaar hebben en driemaal in de maand samen repeteren in een ongedwongen gezellige sfeer. Na iedere repetitie is er gelegenheid om nog even een halfuurtje een drankje te nuttigen. De muzikale leiding is in handen van een gedreven professionele dirigent die regelmatig met nieuwe stukken komt, veelal in een driestemmige zetting. Muzikaal wordt het koor ondersteund door vier accordeonisten, een fluitiste en een percussionist. Ieder jaar gaat het koor ongeveer twaalf tot vijftien keer voor publiek optreden in Friesland en omstreken. De afgelopen jaren is het koor diverse malen in het nieuws gekomen met bijzondere optredens, meer hierover kunt u lezen op de website: www.shantykoordokkum.nl.

Heeft u interesse? Kom dan op 24 mei van 20.00 tot 22.00 uur naar de inloop-repetitie. Aanmelden is niet nodig maar wordt wel op prijs gesteld en kan bij secretariaat Pieter Zuidema op 0519-292333.