Veertig jaar avondvierdaagse

EASTERMAR - Traditiegetrouw wordt ook dit jaar weer een Avondvierdaagse in Eastermar georganiseerd. Er wordt voor de 39ste keer gelopen, maar de Fjouwerjûnkuier Eastermar bestaat 40 jaar.

De organisatie zal er daarom een feestelijke week van maken, met allerlei extra's en leuke verrassingen voor jong en oud. Er is onder andere een avond live-muziek. Wat en hoe precies? Daar kom je achter door de hele week mee te lopen vanaf maandag 4 juni. In ieder geval krijgt iedere deelnemer een speciale herinnering aan het veertigjarig jubileum. De Fjouwerjûnkuier (of 'Avondvierdaagse') is dit jaar van 4 tot en met 8 juni. U wordt langs de mooiste plekjes van de omgeving gebracht over de talrijke zandpaden. Met name de zandpaden maken de Avondvierdaagse in Eastermar uitermate geschikt voor (groepen) kinderen.

Er zijn verschillende routes met de volgende afstanden: 5, 10 of 15 kilometer. De start is alle avonden vanaf 18.00 uur bij de kantine op sportcomplex De Burgerkamp. Daar is ook het eindpunt. De laatste avond worden hier ook de medailles uitgereikt. Een muziekkorps zal de laatste avond voorop gaan om alle deelnemers fleurig en feestelijk binnen te halen.
Voor inlichtingen en inschrijving: M. van der Heide, 0512-472164.