Ouderen vermaken zich prima op het dansfeest 'SûnenzSwing' in Drachten.
Ouderen vermaken zich prima op het dansfeest 'SûnenzSwing' in Drachten. Foto: Danspaleis

Dansfeest 'SûnenzSwing' in Drachten

DRACHTEN - Sûnenz en ZuidOostzorg organiseren 'SûnenzSwing' op donderdag 31 mei, een gezellig dansfeest speciaal voor ouderen en voor iedereen die graag de heupen los gooit.

De dj's van Sûnenz draaien oude hitjes van Doris Day tot The Jacksons, maar ook Louis Prima, je weet wel die van 'Sing, sing, sing'. Meezingers, tranentrekkers of een ouderwets gezellige polonaise, passeren de revue. Het is onmogelijk om stil te blijven zitten.

SûnenzSwing is geïnspireerd vanuit het succesvolle danspaleis, en heeft dezelfde formule. Muziek heeft de kracht om verhalen van toen op te roepen, en biedt houvast in het nu. Het breekt door generaties, culturen, rangen, standen en politieke voorkeuren heen. Muziek is een magisch middel om verschillende groepen mensen bij elkaar te brengen en in beweging te zetten.

SûnenzSwing is een dansfeest voor ouderen waar jong en oud elkaar ontmoeten. Dansen verbindt, want dansen doe je samen.

Eerste editie in Sûnenz

SûnenzSwing zal langs alle locatie van ZuidOostZorg reizen en minimaal twee keer per jaar op elke locatie neerstrijken. De eerste editie is op donderdag 31 mei vanaf 14.30 uur in Sûnenz aan de Burgemeester Wuiteweg 140b in Drachten.

Mis de eerste editie van dit dansspektakel niet en zet 31 mei gauw in je agenda.