Toernooi bij Golfclub Lauswolt

BEETSTERZWAAG - Voor de derde keer op rij organiseert Golfclub Lauswolt samen met de NGF en PGA haar tweedaagse golftoernooi waarbij professionals tegen amateurs strijden: het Lauswolt Open. Op zaterdag 26 en zondag 27 mei worden de messen geslepen op de baan in Beetsterzwaag.

Iedere deelnemer kan punten verdienen voor de PGA-ranglijst of de NGF-ranking. Bovenal zijn er prachtige prijzen te winnen. De beste amateur wint een luxe, compleet verzorgd weekend in Bilderberghotel Lauswolt, met greenfees natuurlijk, en de beste pro kan € 4.000 verdienen.
Dit jaar is ook een bijzondere hole-in-oneprijs ter beschikking gesteld, een heuse Harley Davidson ter waarde van € 27.000. De amateur of professional die als eerste een hole-in-one slaat op hole 17 kan met deze motor de baan weer verlaten.

Vorig jaar wonnen de professionals het van de amateurs. De overallwinnaar was Fernand Osther (pro). In 2016 was de winnaar Vince van Veen (amateur).
Wil jij ook meedoen aan dit prachtige evenement in Friesland dan is het verstandig je snel aan te melden want het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Pro's schrijven in via de website van PGA Holland. Amateurs (maximaal hcp 7) geven zich op via algemeen@golfclublauswolt.nl, onder vermelding van je naam, e-mailadres, handicap en van welke golfclub je lid bent.