Wrappen geeft een auto een heel ander uiterlijk.
Wrappen geeft een auto een heel ander uiterlijk. Foto: Ingezonden

Kompas Reclamewerk print afbeeldingen waarop u maar wilt

GYTJERK - Kompas Reclamewerk betrok in april een nieuw pand tegenover de oude melkfabriek in Gytsjerk. Ook de naam Kompas Reclamewerk is nieuw. Het bedrijf zelf timmert echter al sinds 2004 aan de weg. Begonnen als Kompas Vlaggen en Masten levert eigenaar Tjalling Posthuma Linthorst vandaag de dag met twaalf man personeel alle mogelijke producten met opdruk.

Denk aan vlaggen, reclameborden, reclamedoeken in frames van aluminium of hout. Ook voor wanden hebben ze fotobehang met eigen ontwerp print, geprinte gordijnen voor de ramen en geprinte vloeren voor kantoor of entree. Laat je auto door de vakmannen van Kompas stylen met folie of schakel Kompas Reclamewerk in voor de inrichting van je kantoor, kantine, winkel, evenementenhal of beursstand. Sfeer, stijl en mooie beelden, daar is Kompas Reclamewerk goed in. "Wij hebben twaalf verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder een aantal webshops die landelijk aandacht trekken", vertelt Tjalling. "Alle onderdelen hebben te maken met (re)styling en vormgeving, al of niet voor reclamedoeleinden."

Inspiratiecafé

Wat er zoal mogelijk is, ervaart de klant zelf in het Inspiratiecafé. Voorbeelden te over zijn er van fotowanden, vloerprinten en gewrapte interieur-items. Aan de wand hangen afbeeldingen gedrukt op hout, aluminium of glas.
"Hier bespreken we met klanten de wensen. Wat is hun stijl? Wat maakt hen uniek? Wat is het budget? Wat is het gewenste eindresultaat? Meedenken met de klant en ideeën aandragen doen we graag", zegt Tjalling Posthuma Linthorst. Opdrachtgevers zijn - naast particulieren - bedrijfseigenaren die hun showroom, kantoorpand of kantine van een opvallende stijl willen voorzien. Ook architecten en binnenhuisarchitecten, stylisten en interieurbouwers komen met hun klanten naar het Inspiratiecafé van Kompas. "Samenwerking vinden wij belangrijk."

Lab de Restylers verhuisd naar Gytsjerk

Ook auto's worden volledig gerestyled door Kompas Reclamewerk. "Lab Restylers heette ons bedrijf in Dokkum. Het is in april meeverhuisd naar de Rinia van Nautaweg om verder te gaan onder de naam Kompas Reclamewerk." In de werkplaats kunnen klanten nu hun zwarte bumper in chrome laten veranderen, hun auto laten voorzien van bedrijfskleuren of belettering en bijvoorbeeld de ramen laten blinderen.

Voor de webshops van Kompas Reclamewerk geldt: 'Voorraad is handel'. "Wij vallen op door ons zeldzame aanbod; waar huur je nu in een keer 200 vlaggenmasten voor je evenement?" zegt Tjalling over nóg een mogelijkheid bij Kompas. "Verder blinken wij landelijk uit met scherpe prijzen en snelle levering. Voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd."

Kompas Reclamewerk | Rinia van Nautaweg 2, Gytsjerk | 058-2563668 | www.kompas.frl | Dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Elke ruimte krijgt een uniek uiterlijk met een geprinte vloer van Kompas Reclamewerk.