SC Cambuur Voetbalkampen

DRACHTEN - SC Cambuur komt in de zomervakantie naar FVC, SC Terschelling, VV Drachten, VV St.-Annaparochie en SC Stiens met SC Cambuur Voetbalkampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Alle SC Cambuur Voetbalkampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Inschrijven kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue, een SC Cambuur Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Voetbalkampen-programma introduceert SC Cambuur de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Alle trainingen van de SC Cambuur Voetbalkampen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er een animatieprogramma, zoals een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er spelers van het eerste elftal van SC Cambuur op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.