Quick'21 handhaaft ongeslagen status

OUDEGA - Met het kampioenschap op zak hebben de korfballers van Quick'21 nog drie wedstrijden te gaan. Te beginnen tegen HHV uit Hollandscheveld.

Quick moest vrijwel de gehele eerste helft in de achtervolging. Twee afstandstreffers van Jan Auke Kooistra aan het eind van de eerste helft zorgden ervoor dat Quick langszij kwam. Het begin van de tweede helft was weer voor Quick en men trok de wedstrijd naar zich toe. Het publiek werd getrakteerd op mooie combinaties tussen Jelte de Vries en Jan Auke Kooistra, die het mede dankzij de sterke rebound van Gerdien van der Veen de tegenstander zeer lastig maakten. Door de 18-14 overwinning handhaaft Quick zijn ongeslagen status in de competitie. Doelpunten: Jelte de Vries 6, Romke Kooistra 3, Jan Auke Kooistra 4, Stan Kleinhuis 1, Grietsje Blauw 3, Geke Blauw 1.