Kansloze nederlaag voor ONT

OPEINDE - ONT leed zaterdag een kansloze 1-4 nederlaag tegen kampioenskandidaat Leeuwarder Zwaluwen.

De inzet van ONT was beter dan vorige week, het kwaliteitsverschil was gewoon te groot om ook maar in de buurt te komen van een resultaat. En toch, ONT kreeg in de eerste helft drie prima kansen. Bij rust keek ONT aan tegen een 0-3 achterstand. Leeuwarder Zwaluwen bouwde die voorsprong na rust uit naar 0-4, waarna Michel Weisser voor ONT de eretreffer scoorde. De nacompetitie voor handhaving in de tweede klasse is nu nog het hoogst haalbare voor ONT. Omdat ook FC Grootegast verloor blijft het gat met nummer laatst zes punten. Met nog twee wedstrijden te gaan is één punt voor de Opeindenaren genoeg om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Zaterdag speelt ONT uit tegen BCV.