Mei ElKoar, artiesten in actie voor de soos voor jeugd met een beperking.
Mei ElKoar, artiesten in actie voor de soos voor jeugd met een beperking. Foto: Robert Veenstra

Mei ElKoar in It Maskelyn Hurdegaryp

HURDEGARYP - Op zondagmiddag 3 juni vindt een bijzonder concert plaats waarin Vrouwenpopkoor Switch en Liet-winnaars Adri de Boer en Bruno Rummler gezamenlijk optreden in It Maskelyn in Hurdegaryp. Het motto is Mei ElKoar!

MIENSKIP, het thema van CH Leeuwarden 2018, inspireerde tot dit gezamenlijk optreden. Samen zetten ze 'de tosken yn'e nije tiid' en verzorgen ze een middagvullende voorstelling in huiskamersfeer. De middag staat in het teken van samen delen, zingen en genieten, waarbij de opbrengst ten goede komt aan TSJILLU, soos voor jeugd met een beperking in Hurdegaryp. De luisterliedjes van Adri de Boer raken een gevoelige snaar. Zijn Friestalige programma omvat luisterliedjes door hem begeleid op gitaar of piano.

Nadat zanger en entertainer Bruno Rummler in 2013 aan Liet mee deed met zijn nummer 'Myn Dream', werd hij de winnaar van Liet 2014 met zijn liedje 'Beppe'. Vrouwenpopkoor Switch is een koor met als thuisbasis Leeuwarden dat een gevarieerd en modern drie tot vierstemmig repertoire zingt dat bestaat uit moderne popsongs, klassiekers, Nederlandstalig en Engels.

Kaarten kosten € 10, - (inclusief koffie en wat lekkers) en zijn alvast te reserveren via info@adri-de-boer.nl. Het concert start om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur).