Renate Groenewold opent Women on Wheels

ASSEN - Op 13 mei zal Renate Groenewold de derde editie van Women on Wheels openen. Renate is als ambassadeur van het WK Wielrennen in 2020 nauw verbonden aan de wielersport en kent daarnaast als ex-topsporter de wetten van de sport.

Zowel op de schaats als op de fiets was Groenewold actief. Om 10.00 uur zal ze een inspirerend verhaal vertellen op het terrein van het Regionaal Wielercentrum in Assen aan de Kortbossen 5. Tijdens Women on Wheels kunnen dames kennismaken en ervaring opdoen met de verschillende wielerdisciplines. Van BMX tot baanwielrennen en MTB tot wielrennen. Daarnaast is er een wielermarkt waar racefietsen getest kunnen worden en is er een kidscorner waar een springkussen staat, waar kinderen geschminkt kunnen worden en kennis kunnen maken met de wielersport. Verder kunnen dames deelnemen aan verschillende clinics en workshops, is er om 12.30 uur een wedstrijdje en voor wie het feestgedruis even achter zich wil laten is er een toertocht uitgezet.

Dus tijdens moederdag is er voldoende te doen voor de hele familie en is er natuurlijk ruimte om iets te eten en te drinken. Voorinschrijven kan tot 10 mei 2018 via de website van Women on Wheels (womenonwheels.nu) en daarnaast kunnen dames zich op de dag zelf ook inschrijven.