Het deskundige team van Autobedriuw Noardburgum voor de werkplaats.
Het deskundige team van Autobedriuw Noardburgum voor de werkplaats. Foto: Ingezonden

Nieuwbouw Autobedriuw Noardburgum

NOARDBURGUM - Sinds februari 2017 is Autobedriuw Noardburgum gevestigd aan de Swarte Mar 17-a. Het in 2006 opgerichte autobedrijf heeft nu op deze locatie uitbreidingsplannen. In 2019 zal gestart worden met het bouwen van een nieuwe werkplaats.

Autobedriuw Noardburgum is een universeel autobedrijf, dat aangesloten is bij de BOVAG. U kunt er met auto's van alle merken voor onderhoud terecht. "Wij streven altijd naar goede kwaliteit en service. Klantvriendelijkheid staat dan ook hoog bij ons in het vaandel", zegt Wytze de Vries, de eigenaar van het bedrijf. Autobedriuw Noardburgum is een vertrouwde dorpsgarage voor het complete auto-onderhoud, schadeherstel, aircoservice, storingdiagnoses en APK-keuringen voor zowel personenauto's als voor lichte bedrijfsauto's en campers. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van roetfilters en EGR-systemen, en kunt u er terecht voor een goede, gebruikte jonge occasion. Het team van Autobedriuw Noardburgum bestaat uit goed opgeleide mensen die jaarlijks veel tijd besteden aan opleidingen en cursussen.

"We krijgen het steeds drukker met het onderhoud van campers/caravans, aanhangers en bedrijfsauto's", geeft Wytze de Vries aan. "De campers en caravans worden vandaag de dag steeds groter, dus hebben wij ook meer ruimte nodig. Daarnaast moet je als universele garage van alle markten thuis zijn. De garage moet dan ook voorzien zijn van veel speciaal gereedschap en (diagnose) apparatuur. De verbouwing is nodig om door te kunnen groeien en bij te blijven met de nieuwste technieken."

Swarte Mar 17-a Noardburgum | open: ma t/m vr 8.00 tot 17.00 uur, za 9.00 tot 12.00 uur 0511-472000 | www.autobedriuw-nb.nl