Zondagavond 13 mei speelt de Zweedse psychedelische rockband Maida Vale in Poppodium Iduna.
Zondagavond 13 mei speelt de Zweedse psychedelische rockband Maida Vale in Poppodium Iduna. Foto: Ingezonden

Voor elk wat wils in Poppodium Iduna

DRACHTEN - Vrijdag 11 mei doen originele bandleden een eerbetoon aan 'The King' met The Elvis Project; een mooie kans om zo dicht mogelijk bij de échte Elvis-beleving te komen. De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning en Jim Murray van The Imperials, brengen de onmiskenbare Presley sound en alle hits van 'The King.' Maar er is dat weekend nog veel meer te beleven bij Poppodium Iduna.

Zaterdag 12 mei komt de Canadese Madchild naar Poppodium Iduna. Na een succesvolle sologig in 2016 had rapper het zo naar zijn zin dat hij met de release van zijn nieuwe album 'The Darkest Hour' maar al te graag weer exclusief in Drachten op het podium wil staan.

Zondagmiddag 13 mei komt de Amerikaans-Canadese zangeres Whitney Rose met band naar Iduna. Whitney maakt goed in het gehoor liggende country met popinvloeden.

Zondagavond 13 mei speelt de Zweedse psychedelische rockband Maida Vale in Poppodium Iduna. De vier vrouwen maken zware psychedelische groovende rock die rechtstreeks uit de vroege jaren 70 lijkt te komen.
www.iduna.nl