8 van Drachten

DRACHTEN - Inschrijven voor het hardloopevenement 8 van Drachten op zondag 10 juni is nog mogelijk. Voor scholen en bedrijven sluit de inschrijving op 22 mei. De inschrijving geldt dan ook voor de aanmelding van de deelnemers. Voor alle deelnemers aan de 8 kilometer is er een tussentijdsmeting op de vijf kilometer. De tijd van de vijf kilometer komt ook in de uitslagen. De sluiting inschrijving voor de individuele deelnemers is ook op 22 mei. Na-inschrijving op de dag zelf is niet mogelijk.
Alle informatie is te vinden op www.8vandrachten.nl Voor vragen: info@8vandrachten.nl.

Drachtster Boys

DRACHTEN - Vrijdagavond 11 mei speelt het vrouwen zaalvoetbalteam van Drachtster Boys de eerste wedstrijd van The best of Three in de finale om het landskampioenschap in de Groenoordhal in Schiedam. Tegenstander om 20.30 uur is VV Pernis. Vrijdagavond 18 mei om 20.30 uur volgt de return in de SNIJ Noord Hal in Drachten. Een eventuele beslissingswedstrijd is vrijdagavond 25 mei om 20.30 uur in de SNIJ Noord Hal.

Suppen

ROTTEVALLE - Op 28 april was de opening van het SUP seizoen bij het paviljoen De Leyen. Op locatie De Leyen kan een beginnerscursus suppen worden gevolgd van drie lessen. Ook kan een arrangement worden geboekt. Voor meer informatie: Sup Centre Fryslân.