Deceptie voor ONT tegen De Griffioen

OOSTERWOLDE - Was er al berusting bij ONT dat directe handhaving uit beeld was? Feit is dat ONT vanaf de aftrap achter de tegenstander aanhobbelde en geen vuist kom maken. De tweede helft was van beter gehalte, maar de 5-1 nederlaag zegt genoeg.

ONT zette in de voorgaande drie wedstrijden een aardige serie neer van zeven punten uit drie duels. Daarmee werd afstand genomen van nummer laatst FC Grootegast en stiekem werd er zelfs gekeken naar de veilige elfde plaats. De Griffioen zette zaterdag freewheelend een 3-0 ruststand op het scorebord. Na rust deed ONT wel wat meer mee, kwam na de 4-0 nog tot een eretreffer, maar de nederlaag was uiteraard onafwendbaar. Een strafschop bepaalde de stand op 5-1. Zaterdag speelt ONT thuis tegen koploper Leeuwarder Zwaluwen. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.