Apuls adviseert ondernemers bij het verwerkelijken van hun groeiplannen.
Apuls adviseert ondernemers bij het verwerkelijken van hun groeiplannen. Foto: Actief Media

Apuls Cijfers & Advies: "Als je niet weet waar naartoe je wilt, kom je er nooit"

BURGUM - Je bent ondernemer en boekt goede resultaten. Je ziet potentiële groeimogelijkheden, maar de financiering lijkt een bottleneck. Dat is een goed moment om contact op te nemen met de deskundigen van Apuls Cijfers & Advies in Burgum.

"Als je niet weet waar naartoe je wilt, kom je er nooit." Het is een uitspraak waar accountant Jan Tabak zich volledig in kan vinden. Tijdens gesprekken met zijn klanten komt de bedrijfsstrategie van een ondernemer geregeld ter sprake. Ben je tevreden met het huidige niveau of droom je over een stap voorwaarts? Apuls geeft ondersteuning bij het uitwerken van groei- en financieringsplannen.

De ondernemer stelt het bedrijfsdoel vast en bepaalt de grenzen waarbinnen hij of zij wil opereren. De experts van Apuls vertalen het groeiplan in een financieringsplan, zowel wat betreft tekst als cijfers. "Wij gaan daarbij samen met onze klanten op zoek naar (innovatieve) groeifinanciën", zegt Jan Tabak. "We kunnen onze klanten alle werkzaamheden uit handen nemen, maar kunnen ook samenwerken en een deel doen."

Momenteel heeft de provincie subsidie beschikbaar, waarbij vijftig procent van de advieskosten voor het maken van een financieringsplan worden vergoed.

Heb je een groeiende onderneming en behoefte aan een financieringsplan? Neem contact op met de accountant van Apuls Cijfers & Advies | Jan Tabak | 0511-462075 | Mr W M Oppedijk van Veenwg 8-A, Burgum