ONT berooft zichzelf van overwinning

GROOTEGAST - In het ONT-kamp werd vooral gesproken over het zeer onterecht afgekeurde doelpunt dat 1-3 en drie punten had opgeleverd. Het team uit Opeinde moet naar zichzelf kijken: door twee blunders in de verdediging maakte de thuisclub een 0-2 achterstand goed.

Tegen het vaardige FC Grootegast kwam ONT in de eerste helft op een 0-2 voorsprong. In de tweede helft tapte FC Grootegast uit een ander vaatje. Het werd opportunistisch en daar had ONT geen antwoord op. Tim Veenstra scoorde de aansluitingstreffer, waarna ONT zeven minuten voor afloop toch de genadeklap leek te geven. Een goal van Otto Kooi werd zéér onterecht wegens buitenspel afgekeurd, volgens de gasten. ONT kreeg één minuut voor tijd alsnog het deksel op de neus. Rolf Hazenberg maakte 2-2.