Otto Minnema gaat voor service, aandacht, mooie presentaties, dienstverlening op maat en scherpe prijzen.
Otto Minnema gaat voor service, aandacht, mooie presentaties, dienstverlening op maat en scherpe prijzen. Foto: Actief Media

Waarom kies je voor Factornoord?

HURDEGARYP - Waarom zou een klant kiezen voor Factornoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp? Otto Minnema somt moeiteloos vijf redenen op.

"Eén. Wij hebben altijd volle aandacht voor de klant. Factornoord is een kleinschalig makelaarskantoor waar drie makelaars werken vanuit twee vestigingen, in Hurdegaryp en Dokkum. Zowel ikzelf als Jacob en Willem Dijkstra houden onze portefeuilles dusdanig, dat de dienstverlening hoog blijft.

Twee. Service is belangrijk. We zijn goed bereikbaar, ook 's avonds en op zaterdag, via Whatsapp, mail of telefoon. Ook bezichtigingen hoeven wat ons betreft niet plaats te vinden tijdens reguliere kantoortijden. In overleg is veel mogelijk.
Drie. Wij maken professionele, opvallende verkooppresentaties. Bovendien brengen wij uw te verkopen huis onder de aandacht via Funda én via de social media-kanalen.

Vier. Factornoord is nooit te duur. Wij leveren onze diensten full-service, maar de klant kan ook kiezen voor het goedkopere deeldienstenpakket. Dan organiseert men de eerste bezichtigingen bijvoorbeeld zelf.

Vijf. Wij vertrouwen onze klanten: wie terugkomt op zijn opdracht aan Factor Noord heeft daarvoor vast een goede reden. Wij berekenen dan ook nooit intrekkingskosten."

Factornoord Makelaars & Taxateurs | Tillefeart 12 Hurdegaryp | 0511-462685 | www.factornoord.nl