Korfballers Quick'21 doen goede zaken

GRONINGEN - De korfballers van Quick'21 uit Oudega hebben zaterdag een goede stap gezet naar het kampioenschap door de uitwedstrijd bij ROG te winnen.

Het scoreverloop moest voor beide ploegen wat op gang komen. Quick had het betere spel, maar liet de vele kansen onbenut. De eerste helft ging gelijk op, maar toch wist Quick voor rust nog een gaatje te slaan van 7-10. ROG kwam het beste uit de rust en maakte de wedstrijd weer spannend door de stand op 11-12 te brengen. Mede door het invallen van Gerwold Hylkema trokken de Quickers de wedstrijd naar zich toe. Met 11-15 dacht men dat de wedstrijd wel gespeeld was, maar niets bleek minder waar: tot het einde bleef het nog spannend. De eindstand werd 18-19 voor Quick, dat een stapje dichterbij het kampioenschap komt.