Opening zwembad en vrijmarkt

SURHUISTERVEEN - Zwembad Wettervlecke Surhuisterveen gooit de deuren van het seizoen 2018 open op vrijdag 27 april: Koningsdag. Vanaf 10.00 uur kunnen de eerste zwemmers een lekkere duik nemen in het Feanster bad.

De vrijwilligers, kort geleden benoemd tot Feansters van het Jaar door Plaatselijk Belang Surhuisterveen, zijn druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Ze zijn er zeker van dat het ook dit jaar weer gaat lukken. En op Koningsdag staat de koffie met oranjekoek natuurlijk weer klaar voor de gasten. Het zwemseizoen kent weer vele activiteiten, dus kom gerust even langs.

Naast het zwemmen is er in en rondom het zwembad weer de bekende Feanster Vrijmarkt. Honderden verkopers hebben allemaal de eigen zolder en garages leeggehaald en proberen hun waardevolle spulletjes op de markt te verkopen. Het vinden van echte koopjes is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Duo Melody uit Kootstertille, tijdens de markt te boeken voor feesten en partijen, is ook weer van de partij. Met muziek voor jong en oud geeft het duo Epie en Geertje oftewel duo Melody extra kleur en fleur aan de Feanster Vrijmarkt. Voor wie meer informatie wil kan via zwembad Wettervlecke contact opnemen met Bonne Helfrich.