Redactrice Miriam Meijer en vormgeefster Monique Dijksman kregen maandag een rondleiding van Koert Janssen van boekbinderij Erenstein.
Redactrice Miriam Meijer en vormgeefster Monique Dijksman kregen maandag een rondleiding van Koert Janssen van boekbinderij Erenstein. Foto: Ingezonden

Nieuwe Burgum Magazine voor burgemeester

BURGUM - Vers van de pers, afgelopen maandag lag het magazine nog op de drukpersen, wordt het nieuwe Burgum Magazine 2018 op woensdagmiddag 25 april aangeboden aan burgemeester Jeroen Gebben.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in restaurant en cultureel centrum De Pleats krijgt de burgemeester niet alleen het eerste exemplaar, maar overhandigt Gebben het blad ook aan een aantal inwoners uit Burgum en omgeving, die mee hebben gewerkt aan deze speciale editie. Het doel van Burgum Magazine is om te laten zien dat Burgum, naast een mooi centrum, nog zoveel 'meer' heeft, door creatieve en ondernemende inwoners met elkaar in contact te brengen, door verhalen en ervaringen te delen.

Burgemeester Gebben reikt een exemplaar van het magazine uit aan: onder andere Loeki Hogeveen, die de mooiste foto van Burgum heeft gemaakt, Klaas Henstra, die een geschiedenisboek over Burgum heeft geschreven en aan het bestuur van het filmcafé, gehuisvest in het vernieuwde Glinstra State aan de Schoolstraat.

En aan veel meer creatieve en ondernemende Burgumers, van of over wie verhalen te lezen zijn in het magazine. Dat is vanaf donderdag 26 april bij de deelnemende winkels en bedrijven verkrijgbaar. 'Burgum heeft meer' Magazine verschijnt in een mooie, gebonden uitgave.