Rommelmarkt

DROGEHAM - De traditionele rommelmarkt van het jongerenwerk 'FAITH' van de PKN-kerk in Drogeham wordt gehouden op zaterdag 21 april bij gebouw 'De Fakkel' aan de Tsjerkebuorren in Drogeham van 7.00 uur tot 12.00 uur.

Op vrijdagmiddag 20 april kunnen de inwoners van Drogeham hun spullen langs de weg zetten, de jeugd van Drogeham komt dan vanaf 17.00 uur deze spullen ophalen. De opbrengst is bestemd voor jeugdwerk 'Faith' en voor ''Cliniclowns in Friesland'.

Bilker over koning

VEENKLOOSTER - De komende maanden worden er drie lezingen over koning Willem I, II en III gehouden in Veenklooster. Koningshuiskenner Bearn Bilker bijt op maandagavond 23 april om 19.00 uur op Fogelsangh-state het spits af met een lezing over koning Willem I.

Bilker weet de toehoorders mee te nemen naar een rijk koninklijk verleden. Deur open om 18.45 uur, lezing van 19.00 tot 20.30 uur. Entree 7,50 euro. De volgende lezing, in mei, wordt gegeven door historicus dr. Jeroen Koch, auteur van de van biografie van koning Willem III. Voor meer informatie over de lezingen en keningsmiel: www.feankleaster.nl.