B&G Food and Lifestyle trots op nominatie

SURHUISTERVEEN - Sinds zaterdag 14 april presenteert RTL4 het nieuwe seizoen van 'De beste van Nederland'. In dit dynamische tv-programma is Bijzonder & Genieten (B&G) uit Surhuisterveen de trotse genomineerde van de provincie Fryslân.

De kijker thuis bepaalt per categorie wie als winnaar uit de bus komt. Met leuke, persoonlijke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. Vanzelfsprekend hoopt B&G ook op uw steun.

"Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt", aldus producent en presentator Kevin Brouwer. "Daarom laten we de deelnemers er helemaal vrij in om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de 'finishing touch', zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft."

De aflevering van van 'De Beste van Nederland' waarin B&G Food and Lifestyle te zien is, wordt uitgezonden op zaterdag 21 april vanaf ongeveer 16.00 uur op RTL4. De herhaling is zondag 22 april vanaf 9.30 uur.

Vlogs bekijken en stemmen

Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken en een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media-kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. Deze stemming sluit maandag 4 juni om 12.00 uur.