Dankzij de stijlvolle en praktische accessoires heb je nog meer opbergruimte.
Dankzij de stijlvolle en praktische accessoires heb je nog meer opbergruimte. Foto: Ingezonden

Opel Grandland X: veiligheid voorop

BREDA - De Opel Grandland X treedt als jongste lid van de Opel X-familie in de voetsporen van de populaire Mokka X en Crossland X. Hij oogt sportief en elegant en biedt de laatste rijhulpsystemen voor veiliger en meer ontspannen reizen. Daarnaast zijn er voor de Opel Grandland X talrijke accessoires verkrijgbaar om het rijden makkelijker, comfortabeler en nog veiliger te maken.

Meenemen van spullen en attributen voor sportieve activiteiten is geen enkel probleem. De Grandland X biedt een bagageruimte met een inhoud tot 1.652 liter. Mocht dat niet voldoende zijn, dan is er nog een ruime keuze aan draagsystemen voor op het dak of achter op de auto. Opel heeft in samenwerking met partner Thule dragers ontwikkeld voor veilig en gemakkelijk vervoer van fietsen. Ook zijn er dakkoffers van diverse formaten beschikbaar, inclusief bijvoorbeeld de witte Opelbox met gepatenteerde Power-Click-snelmontagesysteem. Een bagagerek scheidt de bagageruimte van het interieur van de auto. Opel biedt verder nog diverse FlexConnect-oplossingen voor het opbergen van spullen in het interieur, variƫrend van kledinghaken en hangers tot aan een tablethouder of inklapbare tafel. Veiligheid staat voorop en heeft zelfs topprioriteit als kinderen meereizen in de Opel Grandland X. Opel biedt kinderzitjes en bevestigingssystemen voor kinderen van alle leeftijden. Met de Isofix-bevestigingspunten en/of de driepuntsgordels zijn zitjes stevig en gemakkelijk te verankeren. Om de Grandland X optisch verder te verfraaien, is er keuze uit diverse soorten lichtmetalen wielen en sportieve stylingartikelen uit de OPC Line.

Alle praktische en stijlvolle accessoires voor de Opel Grandland X zijn te bekijken bij de Opel-dealer en op www.opel.nl.