Driebanden

BURGUM - De biljartclub van Glinstra State organiseert van 25 tot en met 28 april een open driebandentoernooi in de biljartruimte in Glinstrastate in Burgum.

De voorrondes worden gespeeld op woensdag 25 en donderdag 26 april, de aanvang is 18.00 uur. De finale is op zaterdag 28 april. Inschrijving is mogelijk voor iedereen bij: jelle.vanderleest@gmail.com of tel.: 0511-463028.

Open dag IDS

DE WESTEREEN - Vrijdag 13 april houdt skeelervereniging IDS uit De Westereen de jaarlijkse open dag aan de Badhuisweg.

Vanaf 14.00 uur is er voor een ieder, jong en oud, de mogelijkheid om de skeelers onder te binden. De ervaren trainers van skeelervereniging IDS verzorgen clinics. Verder is er een stand waar men informatie kan krijgen over de skeelersport en een eventueel lidmaatschap.

Open dag Adonis

DRACHTEN - Sportvereniging Adonis Sportacrobatiek houdt op zaterdag 14 april van 10.00 tot 12.00 uur haar open dag. Sporters die geïnteresseerd zijn in acrogym kunnen zich laten informeren over de sport én gezellig vrijblijvend mee komen trainen. Nieuwsgierig of acro misschien iets voor jou is? Kom dan langs om mee te trainen tijdens deze open dag. Deelname aan de open dag is gratis.