Nissan presenteert met de Nissan e-NV200 haar visie op een volledig elektrisch ecosysteem.
Nissan presenteert met de Nissan e-NV200 haar visie op een volledig elektrisch ecosysteem. Foto: Ingezonden

Prijzen van complete line-up
Nissan e-NV200 40 kWh bekend

AMSTERDAM - Nissan maakt de prijzen bekend van de complete line-up van de vernieuwde e-NV200 40 kWh. Deze Nissan heeft dankzij de nieuwe batterij een actieradius van 275 kilometer op een enkele acculading, is voorzien van een nog rijkere standaarduitrusting én een uitgebreide garantie.

De e-NV200 40kWh is leverbaar als Van en als Evalia met vijf of zeven zitplaatsen. De prijzen van de e-NV200 Van beginnen bij 29.390 euro. De Evalia is er voor prijzen vanaf 34.040 euro. De prijzen zijn exclusief BTW.

De vernieuwde Nissan e-NV200 40kWh combineert de eigenschappen van de prijswinnende Nissan NV200 met die van de toonaangevende nieuwe Nissan LEAF. Het resultaat is een volledig elektrisch aangedreven bestelauto of personenbus, boordevol innovatieve technologie en functionaliteit.

Nissan levert de vernieuwde e-NV200 Van 40 kWh als VISIA, OPTIMA en BUSINESS. Zelfs de basisuitvoering VISIA is al bijzonder rijk uitgerust, met standaard een radio/CD-/MP3-speler met Bluetooth®-connectiviteit. De uitvoering OPTIMA voegt hier een passagiersairbag, zij-airbags, een achteruitrijcamera en laadvloerbescherming aan toe. De BUSINESS heeft als interessante extra een verder verfijnd Connect EV-navigatiesysteem inclusief DAB+.

De Nissan e-NV200 Evalia is ideaal voor personenvervoer. Het is momenteel de enige volledig elektrisch aangedreven zevenzitter op de Europese markt en is daarmee zeer interessant voor taxi- en shuttlediensten.