Eén van de aquarellen van de expositie in Rottevalle.
Eén van de aquarellen van de expositie in Rottevalle. Foto: Ingezonden

Voorjaarsexpositie aquarellen Klaske Kalsbeek-Vlasma

ROTTEVALLE - In Galerie-Atelier Klaske Kalsbeek-Vlasma aan de Heidbuorren 3 in Rottevalle wordt tot en met 22 april haar jaarlijkse voorjaarsexpositie aquarellen gehouden.

Haar grote bewondering en liefde voor bloemen en de natuur brengt zij in haar aquarellen tot uitdrukking. Geraakt door de kleurenpracht van bloemen, en de schoonheid van het Friese landschap met zijn wisselende jaargetijden, bouwt Klaske Kalsbeek-Vlasma al schilderend de compositie op van bloemen, een stilleven of het landschap.

Verschillende keren viel zij in de prijzen bij exposities in Friesland en een eerste prijs op de 'Art Expo' in Amsterdam.

In 1992 nam zij voor het eerst in haar leven een penseel ter hand. Geraakt door de natuur bouwt zij al schilderend haar compositie op van bloemen, stillevens of landschappen. Zo tracht zij haar gevoel voor de natuur in schitterende aquarellen tot uitdrukking te brengen.

Liefde voor de natuur in
aquarellen vastgelegd

De openingstijden van de galerie zijn als volgt: vrijdags van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdags van 13.00 tot 17.00 uur en zondags van 13.00 tot 17.00 uur.