Muzikamerconcert

NOARDBURGUM - De winter is voorbij, het ijs op vaarten en sloten is gesmolten. De schaatsen kunnen weer in het vet worden gezet. Ineens veranderde de gevoelstemperatuur van min twintig in plus acht. Grote veranderingen in de seizoenen maken ons bewust van tijd en natuur.

De gevoelstonen van het voorjaar zijn anders dan die van de zomer, de herfst en de winter. Zo kan het ook in muziek zijn. Door de afwisseling kunnen we plotseling geraakt worden door iets wat we nog nooit eerder gehoord hebben. Op zondagmiddag 8 april kunnen we ons weer laten verrassen door de gastartiesten het duo Induecognatie.

Het duo Iduecgonatie wordt gevormd door de twee zwagers Marcel Prins en Johan Siemensma. Zij proberen muzikaal het beste uit elkaar te halen. Zij spelen met hart en ziel een breed toegankelijk repertoire van licht klassiek, romantische meesterwerkjes en zigeunermuziek. Van Jiddische klanken tot Ierse reels zijn in hun repertoire terug te vinden.

Natuurlijk zijn Gerard & Compagnie en Jan & Frank ook te horen deze middag. De koffie/thee staat weer klaar om half drie op het Tsjerkepaed 28, 9257 WH in Noardburgum. Reserveren graag via de link op www.muzikamer.nl of 0626923194.