Open werkplaats Jan Ketelaar

DRACHTEN - Iedere zaterdag van de maand is de werkplaats van Jan Ketelaar in Drachten geopend voor publiek. Op 31 maart is er een verrassend programma.

Jan Ketelaar werkt aan twee hoge, metalen vrouwfiguren. De titel is 'Wachten op hoog water'. Tijdens de open werkplaats kan men de voortgang van de dames volgen.

Behalve het werk van Jan kunt u op 31 maart ook kijken in de ateliers van Jannes Kleiker en Joop Sipma én kunt u genieten van een fijnproeverij van stichting Craftwurk. Op 31 maart staan de volgende gasten op het programma: Meindert Bosklopper (Overdagkoren), Kruisboogvereniging De Knipe (antieke kruisbogen en kinderschietbaan), Hilda van der Veen (schilderijen en zang), Janet Holtrop (mozaïeken), Art-twa (keramiek- en schilderatelier), Bram Zielman (schilderijen en poëzie), Kaye (trekharmonicamuzikant), Gerard Schol (korte verhalen), William Trul (schilderijen), Marieke Langhout (schilderijen) en Marieke Reinders (gedichten).

De overdagkoren onder leiding van Meindert Bosklopper zingen om 14.30 en 15.45 uur. De gedichten en korte verhalen vinden plaats om 15.15 uur. Tot slot: zit je ergens vol van - een mooi plan, een oud of nieuw beeld of schilderij of een gedicht - kom het delen bij Potzenmakerij Ketelaar. Mocht je werk willen exposeren, iemand weten die een gedicht wil voordragen, heb je zin om muziek te maken, draag bij aan de open middagen, neem contact op via wilma@janketelaar.nl.

De open werkplaats is van 11.00 tot 17.00 uur, Tussendiepen 6, Drachten.